FAQs

Q?

Ik heb interesse in de huur van een Camper bij jullie, hoe nu verder?

A.

Wanneer u interesse heeft in de huur van onze camper en u ziet op onze website dat de camper nog beschikbaar is en wat de huurprijzen zijn, dan zien wij graag uw telefoontje of email tegemoet.

Het is altijd spannend om iets van een ander te huren. Mogelijk wilt u uzelf overtuigen en een rondleiding door de camper krijgen; dat doen wij graag u kunt altijd een afspraak maken voor een bezichtiging!

Wanneer de beslissing is genomen dat u kiest voor een mooie vakantie met onze camper, sturen wij u een huurcontract met een begeleidende brief toe. Hierin staat dat wanneer u het contract invult en retour stuurt met een kopie van uw rijbewijs én de aanbetaling aan ons overmaakt, uw boeking compleet en definitief is.

Q?

Op welk tijdstip kan ik een Betuwe camper ophalen en terugbrengen?

A.

U kunt op de eerste verhuurdag (ophaaldag) de Betuwe camper tussen 14.00 -15.00 uur  ophalen. Een dag voor aanvang van uw huurperiode kunnen wij (telefonisch) contact met u op nemen, om de definitieve ophaaltijd af te spreken anders dan staat aangegeven in het huurcontract. Op de in leverdag dient u de camper tussen 9.00- 10.00 uur weer schoon in te leveren.Het is niet mogelijk om bij ons uw camper in te pakken om direct te vertrekken  naar uw vakantie en bij thuis komst weer uit te pakken. Wij willen de camper graag van binnen schoongemaakt terug, dit is vaak niet mogelijk als u rechtstreeks van uw vakantie komt en de camper weer in moet leveren.

Q?

Wij zijn nog nooit met een camper op vakantie geweest, is dat een bezwaar?

A.

Absoluut niet. Het is juist een aanrader om een eerste keer te huren om erachter te komen of het camperleven u bevalt. Wij zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd op reis kunt en hebben een uitgebreide handleiding voor u gemaakt die u in de camper en op deze website terug kunt vinden. Mocht u tijdens de reis vragen of opmerkingen hebben, dan zijn wij altijd per telefoon of email te bereiken.

Q?

Je hoort soms rare verhalen over camper-verhuur, hoe weet ik dat dit een betrouwbaar adres is?

A.

Als verhuurder zijn we altijd aansprakelijk voor eventuele tekortkomingen aan de camper bij vertrek. Daarom laten wij de camper regelmatig door een erkend specialist keuren en onderhouden. Dat wij betrokken zijn bij een goede vakantie van de huurder wil ook zeggen dat u altijd welkom bent om onder het genot van een kop koffie de camper van dichtbij te bezichtigen. Onze verantwoordelijkheid stopt niet als u de straat uitrijdt. U kunt tijdens uw reis altijd bij ons aankloppen voor advies.

Q?

Wat is het brandstofverbruik?

A.

Bij een camper geldt, nog meer dan bij een auto, dat de kracht van de rechtervoet van zeer grote invloed is op het verbruik. Dit komt voornamelijk door de grote luchtweerstand van de camper. Een zuinige rijder kan 1 op 10 halen. Een bestuurder die met een zwaar beladen camper pittig rijdt moet niet schrikken van een verbruik van 1 op 7 of hoger.

Q?

Hoe zijn de campers bij Betuwe Campers verzekerd?

A.

Onze camper is WA+Casco verzekerd middels een speciale verhuurverzekering. Hierbij geldt een verplicht eigen risico die wij aan de huurder doorberekenen. Alle details kunt u vinden in de huurovereenkomst.

Q?

Ik wil reserveren, hoe gaat dat?

A.

Op het moment dat u aangeeft te willen reserveren,email of stuurt u een kopie van rijbewijzen van alle bestuurders en krijgt u op uw email adres een huurovereenkomst toegestuurd. U dient één exemplaar ondertekend te retourneren. Tevens dient u een aanbetaling van 50% van de huur te voldoen binnen 1 week op het bankrekening nummer vermeld in het huurcontract. Als alles compleet ontvangen is, is uw reservering definitief en wordt de beschikbaarheid op onze website bijgewerkt.

Q?

Kan ik mijn auto bij jullie laten staan als ik de camper gehaald heb?

A.

Ja, dat is geen probleem. Er is voldoende veilige parkeergelegenheid op ons afgesloten parkeerterrein of in onze bedrijfshal.

Q?

Hoeveel vrije kilometers heeft een Betuwe Campers?

A.

Huurperiode tot 14 dagen hebben 300 vrije kilometers per dag, dit is 2100 vrije kilometers per week, daarna betaalt u € 0,25 per kilometer. Vanaf 21 huurdagen aaneengesloten is het aantal kilometers onbeperkt.

Q?

Wat gebeurt er als er een camper voor of tijdens onze huurperiode kapot gaat?

A.

Het kan zijn dat de camper voor de huurperiode kapot gaat. Wij zullen er dan alles aan doen om hem vakantieklaar te krijgen voordat u ermee weg gaat. Hoewel de kans minimaal is kan het zijn dat ons dat niet lukt. In dat geval krijgt u uw gehele huursom of naar rato van het oponthoud terug.

Q?

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van deze camper?

A.

Wij  hanteren  een huurdersgrens van 25 jaar en dient de huurder minimaal 3 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Q?

Moet ik mijn eigen campingspullen meenemen?

A.

Eigenlijk niet; wij hebben ervoor gekozen de camper compleet uit te rusten met alle benodigdheden voor een ongestoorde vakantie. Uw kleding, linnen- en beddengoed mag u wel zelf verzorgen. Zie voor een overzicht de inventarislijst op onze website.

Q?

Mogen huisdieren mee in de camper?

A.

Er mogen huisdieren mee in de camper mits de camper reukloos en brandschoon wordt ingeleverd er mogen geen sporen zijn van de huisdieren.